f Centru Copiere Timisoara
Centru Copiere Timisoara

Copy Print Timisoara

Centru Copiere Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Copiere Timisoara: Copy Print Timisoara.

Infiintata in 1994 cu capital privat autohton, SC SHARON COMP SRL a deschis unul dintre primele mari centre de copiere, denumit COPY SHOP, din Timisoara, zona complexului studentesc.

Orientata initial pe copierea cursurilor studentilor, firma noastra si-a diversificat treptat serviciile oferite, astfel incit in ziua de azi putem satisface cele mai diverse cereri de servicii venite atat din partea studentilor, dar si al firmelor de proiectare, arhitectura, avand o experienta indelungata pe piata din Romania.

Venim in intimpinarea clientilor cu un colectiv format din 10 angajati bine instruiti, precum si cu un program de lucru extins. Noi urmarim satisfacerea clientilor la un nivel inalt, prin oferirea celui mai bun raport pret/calitate, sloganul nostru fiind:"Calitate la preturi studentesti". Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si serviciile firmei noastre!

Galerie foto