f Centru Copiere Iernut
Centru Copiere Iernut

Centru Copiere Iernut - PRINT HOUSE CENTER

Centru Copiere Iernut reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Copiere Iernut: Centru Copiere Iernut - PRINT HOUSE CENTER.

Despre Noi 

Print House Center
Centru de Printare, Copiere si Scanare Targu Mures
0770-412-984

PRINT HOUSE CENTER SRL va ofera o gama ampla de servicii profesionale de printare, copiere alb-negru si color, scanare color, lucrari de licenta, teze de doctorat, indosariere, plastifiere, perforare, capsare, stampile etc. Serviciul de scanare color va economiseste spatiu si timp, va ajuta sa tineti o mai buna gestiune a documenteleor, va ajuta la modificarea anumitor documente si printarea lor din nou, pentru arhivare.  Folosim echipamente profesionale ce asigura atat operativitate in executie cat si calitate deosebita a printurilor. Experienta acumulata in acest timp ne permite sa oferim servicii de buna calitate si solutii optime de management al documentelor. 

centru copiere targu mures

 Pentru imagini vii, expresive care sa va reprezinte alegeti serviciul de printare color in realizarea de copii si postere personalizate. Calitatea este impecabila, deoarece aparatele cu care lucram sunt de cea mai buna calitate. Se elimina astfel costurile mari cu filmele si placile tipografice, costurile de manopera a prepress-ului, care ajung uneori sa dubleze pretul unui produs.

Deschidem al doilea punct de lucru pe str. Victor Babes nr. 19 (langa porcusor). Va asteptam si acolo cu drag.

 

centru copiere xerox tg muresProgram
Luni-Vineri: 07:30 - 21:00
Sambata: 09:00 - 15:00

Servicii 

  • Printare Lucrari de licenta
  • Printare Teze de doctorat
  • Printare color/alb-negru
  • Listare A4 color/alb-negru fata/verso
  • Legare cu spirala din metal
  • Printare pe carton/hartie, hartie foto

Galerie foto