f Centru Copiere Iasi
Centru Copiere Iasi

Copy Print Iasi

Centru Copiere Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Copiere Iasi: Copy Print Iasi.

Firma STEF a fost infiintata in anul 1991, avand pana in prezent o activitate continua, acumuland experienţe constructive în diverse domenii de activitate. De la infiintare si pana in prezent, activitatile de baza ale firmei noastre au fost si raman prestarile de servicii de tipar digital, precum si distributia echipamentelor de birotica şi papetarie.

In prezent, lucram prin 13 centre de copiere deschise in zone de interes ale Iasului, majoritatea centrelor fiind centre de copiere universitare ce se adreseaza, in principal, studentilor si cadrelor didactice. Aici clientii beneficiaza de serviciile angajatilor nostri, adevarati profesionisti, sustinuti de dotarile tehnice de ultima generatie, in care am investit constant, pentru a face fata oricaror exigente. Nevoile pietei si cerintele clientilor au dus la infiintarea unei tipografii digitale ce incorporeaza tehnologie de tipar si post-tipar de ultima ora ce permite clientilor tiparirea rapida si de calitate a materialor de informare si a celor publicitare.
O alta activitate pe care o promovam, inca din 2004, rezultata exclusiv din solicitarile pietei, este inchirierea de echipamente de printare, scanare si copiere. Aceasta activitate implica oferirea de servicii de intretinere de inalta calitate pentru echipamentele inchiriate ( Konica-Minolta si OCE ) cu timpi minimi de raspuns si interventie, urmarind in permanenta, impreuna cu clientul, optimizarea servicillor si reducerea costurilor. Ca urmare a succesului acestei activitati, in ultimul an am reusit sa o extindem si pentru companii straine care opereaza in Republica Moldova.
Activitatea noastra de vanzare de copiatoare second hand, si nu numai, este cunoscuta in toata tara, ajungand in ultimii ani cel mai mare vanzator de asemenea utilaje din Moldova.
O ultima noutate in domeniul de activitate al firmei STEF esta magazinul online de papetarie si birotica, unde gasiti produse ce apartin brand-urilor Biella, Donau, Cello, Scrikss, Carioca, Majewski si Unix , produse ce sunt permanent in stoc.

Galerie foto