f Centru Copiere Constanta
Centru Copiere Constanta

Centrul de copiere Nova Copy - Constanta

Centru Copiere Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Copiere Constanta: Centrul de copiere Nova Copy - Constanta.

Daca aveti nevoie de printare color sau alb-negru inseamna ca imaginea conteaza pentru dvs. Printurile color sunt mult mai expresive si va dau posibilitatea sa adaugati un plus de culoare si profesionalism materialelor promotionale si prezentarilor. Va oferim servicii de copiere documente alb-negru si color la preturi avantajoase si in conditii de inalta calitate. Indiferent de volumul de copiere va stam la dispozitie cu servicii profesionale si operative. Pentru firmele ce doresc sa renunte la clasicele rafturi pline de dosare si hartii punem la dispozitie serviciul de scanare documente. Putem realiza scanarile unei cantitati foarte mari de documente intr-un timp foarte scurt.

Am conceput categoria de cadouri personalizate pentru a va oferi servicii de personalizare a cadourilor profesionale si rapide. Cadouri personalizate – acestea reprezinta un produs foarte cautat, datorita rapiditatii cu care se executa dar si a gamei foarte largi de cadouri care pot fi personalizate.

Cadouri personalizate pentru barbati, femei, copii, noi va venim in ajutor in orice situatie. Firma noastra sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi cea mai interesanta oferta pentru cadouri personalizate sau pentru produse promotionale personalizate. Comandati acum cadouri haioase, originale si inedite pentru toti cei apropiati. Transmiteti mesajul dorit atunci cand oferiti un cadou personalizat din suflet. Aveti posibilitati nenumarate de a fi originali.

 

Servicii

Prelucrare imagini
Copiere
Declaratii fiscale
Finisare documente
Laminare
Printare
Printare fotografii
Personalizare CD sau DVD
Reincarcare cartuse pentru imprimanta Inkjet si Laser
Scanare
Spiralare documente
Transfer casete video pe DVD sau CD
Tehnoredactare

Lucrari de licenta imitatie piele
Lucrari de licenta plastifiate cu spirala
Copertare lucrari de licenta si alte documente

Tablouri canvas personalizate
Brichete personalizate
Cani personalizate
Magneti personalizati
Pixuri personalizate

Galerie foto