f Centru Copiere Bucuresti-Sector 4
Centru Copiere Bucuresti-Sector 4

Centrul de copiere Universitatea Dimitrie Cantemir

Centru Copiere Bucuresti-Sector 4 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Centru Copiere Bucuresti-Sector 4: Centrul de copiere Universitatea Dimitrie Cantemir.

Inscriindu-se in traditiile invatamantului universitar romanesc, Universitatea contribuie la formarea stiintifica, profesionala si civica a tinerilor si la integrarea lor in viata economico-sociala, la educatia permanenta a absolventilor din invatamantul superior (www.ucdc.ro). Prin activitatea sa, Universitatea a contribuit si contribuie semnificativ la realizarea compatibilizarii intre procesul educational din Romania si cel din universitatile de prestigiu europene si din intreaga lume. Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir" functioneaza in baza Constitutiei Romaniei si a legislatiei romanesti, respectand principiile inscrise in tratatele si pactele internationale privind drepturile omului, in Magna Charta Universitatilor Europene si in Declaratia de la Bologna. Procesul de invatamant si cercetare stiintifica se organizeaza si se desfasoara in conformitate cu principiile autonomiei universitare, ale Cartei Universitare si cerintelor sistemului de invatamant superior.
Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir” s-a aliniat Procesului Bologna, organizand in cadrul structurii sale 16 facultati in centrele Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Sibiu si Constanta, cu programe de studii universitare de licenta in urmatoarele domenii de licenta: Administrarea afacerilor, Economie si afaceri internationale, Finante, Contabilitate, Marketing, Drept, Istorie, Geografie, Limbi si literaturi straine, Stiinte ale educatiei, Stiinte politice si Stiinte administrative.

Galerie foto