f Printare 3D Industriala cu ajutorul printerului A450
Printare 3D Industriala cu ajutorul printerului A450

Printare 3D Industriala cu ajutorul printerului A450

Caracteristici:

  • Printer tip office, cu volum printare 3D mare - max 350x380x450mm

  • Functionare ergonomica si silentioasa - permite amplasarea printerului 3D, chiar in spatiul dvs de lucru

  • Viteza mare printare 3D – 60 cm3/h

  • Acuratete - pana la 0.15 mm

Printerul 3D A450 face parte din gama de printere 3D ultra profesionale, ale producatorului chinez Beijing TierTime Technology CO., LTD, reprezinta clasa profesionala pentru productie si prototipare rapida de printere 3D, destinate domeniului industrial cu cel mai bun raport pret/calitate din piata de printere 3D. Aceast printer 3D este ideal pentru producatorii din domeniul industrial pentru prototiparea rapida de piese si matrite care activeaza in industria de autovehicule, in constructii, precum si in cadrul institutelor de cercetare si dezvoltare industriala.

Printerul 3D A450 este usor de configurat si de utilizat, nu necesita pregatire speciala sau dispozitive speciale pentru functionare. Este caracterizat prin volum mare de productie, viteza si acuratete, puteti crea modele 3D in doar cateva minute din materiale plastice rezistente ideale pentru prototipare rapida, matritare si testare functionala in industrie, modelele 3D obtinute pot fi vopsite si gaurite, puteti crea piese si modele 3D pentru inlocuirea partilor uzate chiar la locul Dvs de lucru fara a mai fi nevoiti sa faceti comenzi speciale si fara a mai intrerupe procesul de productie in asteptarea acestor piese.

Datorita vitezei, acuratetei si volumului de printare, printerul 3D A450 este ideal pentru productie in domeniul industrial dar si pentru dezvoltare conceptuala in industrie. Puteti realiza volume mari de productie la costuri de printare 3D accesibile.

Designul compact si silentiozitatea in timpul procesului de printare 3D permite amplasarea imprimantei, in salile de laborator, ateliere si chiar in biroul Dvs.

Aceste printere 3D va va permite realizarea un volum mare de modele 3D din material termoplastic (ABS) cu detalii de inalta definitie si calitate excelenta. Printerul 3D A450 este tot de ce aveti nevoie pentru prototipare rapida.

Tehnologia de functionare pe care se bazeaza aceste printere 3D este MEM (Melting and Extrusion Modeling), similara tehnologiilor de printare 3D FDM si ALM, utilizand pentru printarea 3D material termoplastic ABS iar tehnologia de printare 3D si consta in topirea firului de ABS incalzit cu ajutorul unui extrudor care realizeaza extrudarea materialului strat cu strat cu mare acuratete realizand fizic modelul 3D in functie de coordonatele X si Y.

Datorita tehnologiei si acuratetei de printare puteti crea modele 3D care pastreaza caracteristicile modelului 3D creat intr-un software CAD fara a fi modificate cotele si geometria obiectului Dvs.

Constructia compacta si robusta a printerului 3D ofera o rigiditate mecanica excelenta cea ce ridica fiabilitatea printerului 3D iar extrudorul ultra-compact asigura aplicarea precisa si uniforma a materialului cu o acuratete de 0.15 mm.

Materiale printare 3D:

Printerul 3D Inspire A450 utilizeaza material termoplastic ABS (Acrilonitril Butadeina Stiren) pentru printarea de modele 3D. Materialele sunt furnizate in stare solida sub forma de rola cu greutatea de 1Kg cu filament de 1.75mm diametru.

  • Este un polimer ingineresc care se utilizeaza in productia de automobile la barele de protectie pentru duritate si rezistenta.

  • Materialul de printare 3D ABS este caracterizat prin rigiditate inalta, rezistenta buna la impact, sudabilitate buna, bun izolator, stabilitate dimensionala inalta, vopsire si laminare buna si este usor de procesat.

  • Culori disponibile: alb

Materialul suport folosit de aceste printere 3D este tot un ABS, cu proprietati diferite fata de materialul ABS pentru constructia piesei, pentru o usoara postprocesare fiind disponibil in 2 variante:

  • ABS Soluble - care se indeparteaza cu ajutorul unui sistem de curatare, o baie cu o solutie speciala, in care este indrodusa piesa printata si care dizolva materialul suport chiar si din locurile greu accesibile, realizand astfel finisarea modelului 3D.

  • ABS Breakaway – indepartarea materialului suport se realizeaza prin rupere cu ajutorul unui tool-kit pentru inlaturarea materialului suport.

Software:

Printerele 3D Tiertime au software inclus, Model Wizard, cu ajutorul caruia puteti pregati modelul 3D in format .STL si puteti realiza aranjarea pieselor pe platanul de printare astfel incat sa puteti folosi optim intreaga suprafata de printare.

Software-ul are o interfata simpla, familiara si intuitiva si nu este nevoie de o persoana specializata pentru a folosi acest software.