f Google Cloud Print
Google Cloud Print

Google Cloud Print

google_cloud_print_400Google Cloud Print este o tehnologie nouă, care vă conectează imprimantele la web. Cu Google Cloud Print, puteţi face imprimantele de acasă şi de la serviciu disponibile pentru dvs. şi pentru cei cărora le permiteţi accesul din cadrul aplicaţiilor pe care le utilizaţi în fiecare zi. Google Cloud Print funcţionează pe telefon, pe tabletă, pe Chromebook, pe computer şi pe oricare alt dispozitiv conectat la web de pe care doriţi să printaţi.

Google Cloud Print funcţionează cu toate tipurile de imprimante. Cu toate acestea, pentru o experienţă optimă, vă recomandăm să utilizaţi o imprimantăcompatibilă cu tehnologia cloud. Puteţi să conectaţi o imprimantă la contul dvs. Google Cloud Print în câteva secunde şi să începeţi imediat să printaţi pe aceasta.

Orice tip de aplicaţie, care funcţionează pe orice tip de dispozitiv conectat la web poate utiliza Google Cloud Print. Aici puteţi găsi o listă cu aplicaţiile care vă vor permite să printaţi utilizând Google Cloud Print de acasă, de la serviciu sau în timp ce vă deplasaţi. Urmăriţi-ne în continuare, deoarece pe viitor vom integra acest serviciu în mai multe aplicaţii.

Imaginaţi-vă că puteţi permite accesul la imprimanta dvs. oricărei persoane doriţi, la fel de uşor cum aţi distribui un document în Google Docs. Cu Google Cloud Print, puteţi permite în siguranţă accesul la imprimantele dvs. cu un singur clic, direct din Contul Google. Gestionarea imprimantelor şi a activităţilor de printare este la fel de uşoară.